Disputen

In het eerste jaar bij Taste word je gevraagd om mee te borrelen bij een dispuut, om vervolgens het jaar er op misschien gevraagd te worden als nieuw lid. Een dispuut bestaat gemiddeld uit ongeveer 20 actieve leden en vele oudleden, ook wel ‘ouwe lullen’ genoemd (afgestudeerde leden of leden die buiten Enschede studeren). Alle leden uit het dispuut zijn van hetzelfde geslacht en komen uit verschillen jaargangen, een dispuut wordt daarom vaak een verticaal genoemd.

Herendisputen

Damesdisputen

Iedere donderdagavond komen alle kroegdisputen op sociëteit Antigoon om te borrelen en om de week door te nemen. Ieder dispuut geeft zijn eigen invulling aan deze avond. Naast de vaste donderdagavonden op sociëteit Antigoon, borrelen de disputen ook op een andere dagen bij verschillende (externe) locaties.

Men zegt wel eens dat een dispuut voor het leven is, en dat is het ook. Als ‘ouwe lul’ ben je nooit weg van het dispuut, want je behoudt nog steeds contact met zowel actieve- als oudleden. Dit kan zijn voor sterke verhalen, informatie en verhalen terug halen uit de oude doos, maar ook om te netwerken.
Hoe veel borrels ga jij mee pakken?