Commissies

Het lidmaatschap bij A.S.V. Taste gaat verder dan alleen borrelen op de sociëteit. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om je binnen een commissie te ontwikkelen (wat natuurlijk niet verplicht is). Er zijn verschillende soorten commissies. Dat varieert van het organiseren van een ouderdag tot het ontwerpen van de gaafste Taste-gadget.

Je hebt commissies met een start- en einddatum (een piek commissie), waar je werkt naar een bepaald eindpunt. Een voorbeeld is de Skicie, je organiseert dan met jouw commissie een skireis voor de leden. Lopende commissies zijn commissies die continu doorgaan, een voorbeeld hiervan is de QuickFocus. Deze commissie maakt het hele jaar door alle foto’s van feesten en activiteiten.

Actief worden in het bestuur of in één van de 30 commissies is een super leuke en nuttige toevoeging aan je studie. Je leert hiermee extra competenties zoals organiseren, teamwork en doorzetten. Daarnaast doe je ook nog iets terug voor de vereniging! Word penningmeester en leer hoe een begroting in elkaar zit, of coördinator acquisitie en haal de sponsoren binnen!
Wat zie jij zitten?