Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vereniging!

Onder dit kopje vind je allerlei informatie over A.S.V. Taste, zoals jaarclubs, huizen, disputen en commissies. Mocht je na het lezen nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in onze vereniging of het lidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op of kom vooral eens langs in de Kick-In!


Info
Info
Info


Onze sociëteit ‘Antigoon’ bevindt zich midden in het centrum in de Pakkerij aan de Oude Markt. Op de sociëteit is een kroeg te vinden, waar we samen borrelen, en ook een aantal bijruimtes waar het bestuur overdag zit en commissies kunnen vergaderen.

Binnen onze vereniging bestaan er verschillende verbanden tussen leden, zoals jaarclubs, disputen, besturen, commissies en genootschappen. We hebben bijvoorbeeld zo'n 30 commissies, die het mogelijk maken de meest uiteenlopende activiteiten voor de vereniging te organiseren. In deze verbanden worden vriendengroepen voor het leven gevormd. Meer info over alle verbanden vind je op de andere pagina‘s onder "A.S.V. Taste".

Allemaal leuk en aardig, die ontspanning en gezelligheid, maar uiteindelijk zijn we hier allemaal met hetzelfde doel: studeren! Vaak zitten leden samen te studeren in de bibliotheek en eens per module wordt er een heerlijke lunch georganiseerd. Zo kan je daarna weer vol goede moed verder studeren!